Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.inmatricularimoka.ro

Folosirea acestui site (vizitarea, solicitarea de oferte de servicii inmatriculari/intermediere acte auto) implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.inmatricularimoka.ro Prin utilizarea site-ului www.inmatricularimoka.ro se intelege ca utilizatorul a citit prezentul regulament si si-a dat acordul asupra clauzelor stipulate in el.

 1. Termeni generali

Prezentul document contine termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.inmatricularimoka.ro (denumit in continuare “Termeni si Conditii”) si stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.inmatricularimoka.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

 

 1. 2. Definitii
 • Site- sau pagina de internet ce reprezinta sistemul paginilor www accesibile pe internet la adresa www.inmatricularimoka.ro destinat prezentarii serviciilor de transport / comercializarii serviciilor de transport persoane pe baza de comanda
 • Utilizator orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice interesata de furnizarea serviciului de inmatriculari/intermediere acte auto, care acceseaza site-ul si utilizeaza oricare din paginile acestuia in scop informativ sau in scopul plasarii unei comenzi.
 • Client – defineste orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda
 • Serviciu – inseamna orice serviciu oferit pe site, si / sau orice modul sau componenta a acestuia;
 • Date cu caracter personal – conform Legii nr.677/ 2001: orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, dupa cum sunt formulati in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

SC By Absolut Car, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.inmatricularimoka.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

 1. Prestatorul de servicii

  Serviciile sunt prestate de catre By Absolut Car S.R.L cu sediul in Timisoara, Strada Cornel Lazar, Bl. E 12, Sc. A, Et I, Ap. 5, Jud Timis, inmatriculata la Registrul Comertului Timis sub Cod Unic de inregistrare: RO19204869 si Numar de Ordine: J35/3634/16.11.2006, cu punct de lucru in Timisoara, Bd. Gen I. Dragalina, nr 23.

 2. Prestarea Serviciilor inmatriculari vehicule /intermediere acte auto
 • Serviciile de inmatriculari vehicule/intermediere acte auto oferite de By Absolut Car si prezentate pe site sunt prestate in baza comenzii/solicitarii clientului transmisa telefonic/e-mail si prin completarea formularului de comanda.
 • In completarea formularului de comanda clientul trebuie sa precizeze cu exactitate toate informatiile necesare prestarii serviciului solicitat.
 • Serviciile de inmatriculari vehicule /intermediere acte auto sunt prestate in concordanta cu legislatia romaneasca din domeniu si in functie de solicitarile tuturor institutiilor implicate.

 

 1. Obligatiile Partilor

4.1. Obligatiile Prestatorului

Prestatorul de servicii: By Absolut Car Srl

– se obliga sa onoreze comenzile/solicitarile primite

– se obliga sa efectueze toate demersurile necesare inmatricularii vehicului solicitate de client

– se obliga sa depuna toate eforturile necesare pentru protejarea paginii de internet si a informatiilor transmise prin utilizarea acesteia

4.2. Obligatiile Utilizatorului

 1. Utilizatorul site-ului www.inmatricularimoka.ro este obligat ca la fiecare accesare a site-ului web sau la utilizarea serviciilor oferite sa actioneze in mod legal.

Utilizatorul se obliga sa:
– nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe/ sau prin intermediul acestui site;
– nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si sa nu il autorizeze) sa foloseasca serviciul SC By Absolut Car SRL pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator care incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau este in orice alt mod ofensator;
– nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul “Denial of Service”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

b Utilizatorul:

 • are obligatia sa citeasca sectiunea Termeni si Conditii.
 • accepta tarifele transmise in urma solicitarii serviciilor, modalitatea de plata si transmite toate informatiile necesare redactarii documentelor aferente (contract/factura/document plata)
 • prin finalizarea comenzii se obliga sa completeze toate campurile solicitate.
 • admite ca toate datele furnizate sunt corecte si conforme documentelor oficiale.
 • utilizatorul site-ului care plaseaza comanda trebuie sa aiba minim 18 ani

 

Metode de plata

Plata se poate efectua prin transfer bancar (OP) sau in numerar la punctul de lucru din Timisoara.

Pentru utilizarea acestui site va rugam sa cititi in totalitate termenii si conditiile de utilizare si
politica de confidentialitate.Prin vizualizarea sau utilizarea acestui site se intelege ca ati luat la cunostinta cele inscrise.