inmatriculari auto timisoara

Cine suntem?

Inmatricularimoka este o firma de inmatriculari si intermedieri acte auto din judetul Timis, cu o bogata experienta in domeniul auto si cu o echipa tanara si dinamica.

Noi suntem omul potrivit la locul potrivit si va reprezentam cu profesionalism si seriozitate!

Inmatricularimoka-Cu noi inmatricularea se rezolva eficient si sigur!

Cu ce ne ocupam?

Inmatriculam orice tip de vehicul din judetul Timis ,Arad și Caraș Severin, reprezentandu-va interesele cu seriozitate si profesionalism.

La noi gasiti raspunsuri la toate intrebarile privind  inmatricularea unui vehicul nou sau second achizitionat, o transcriere sau radiere, autorizare provizorie, obtinere de numere rosii, etc.

Va reprezentam interesele in relatia cu autoritatile competente din domeniu si va oferim cu promtitudine solutii eficiente si rapide.

Noi suntem cei care va oferim raspunsuri si solutii eficiente in domeniul inmatriculari auto.

De asemenea oferim servicii de intermediere acte auto.La noi gasiti servicii complete de inmatriculari, de la  programare si reprezentare RAR, depunere dosare primarii ( impunere si scoatere din evidenta fiscala), depunere dosare ANAF, traduceri, etc.

Echipa 

Echipa inmatricularimoka ofera servicii de inmatriculari profesioniste, dispune de o bogata experienta in domeniul auto, de dinamism si flexibilitate. Toti membrii echipei sunt buni cunoscatori ai pasilor de lucru in ceea ce priveste o inmatriculare, precum si toate detaliile necesare colaborarii eficiente si rapide cu autoritatile.